Πως Δρα

Το Σελήνιο από το Saccharomyces cerevisiae είναι μία πηγή οργανικού σεληνίου που είναι ζωτικής σημασίας για τη φυσιολογική λειτουργία ομάδας ενζύμων, γνωστών ως σεληνοπρωτεϊνών. Η σεληνοπρωτεΐνη V βρίσκεται αποκλειστικά στους όρχεις και πιθανόν παίζει σημαντικό ρόλο στη σπερματογένεση. Η σεληνοπρωτεΐνη P είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική ανάπτυξη των σπερματοζωαρίων και τη διατήρηση της γονιμότητας. Το σελήνιο σε οργανική μορφή, όταν χορηγείται στο σκύλο, συμβάλλει στην αύξηση του αριθμού των σπερματοζωαρίων κατά την εκσπερμάτιση, στη μείωση των ελαττωματικών σπερματοζωαρίων και στη βελτίωση της ακεραιότητας της κυτταρικής τους μεμβράνης.

Τα Ω-6 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα είναι βασικό συστατικό της κυτταρικής μεμβράνης. Τα Ω-6 που περιέχονται στο έλαιο του evening primrose μπορούν να αυξήσουν τον όγκο του σπέρματος, να ενισχύσουν τη ζωτικότητα και τον αριθμό των σπερματοζωαρίων και να μειώσουν τον αριθμό αυτών με ελαττωματική κατασκευή. Ο συνδυασμός των λιπαρών οξέων και της βιταμίνης Ε προστατεύει τα σπερματοζωάρια από την ανεπιθύμητη επίδραση του θερμικού stress που επηρεάζει τη ζωτικότητα τους.

Γιατί να δώσω SemeVet στο ζώο μου;

Το SemeVet βελτιώνει σημαντικά όλα τα χαρακτηριστικά του σπέρματος (όγκο σπέρματος, αριθμό σπερματοζωαρίων, κινητικότητα σπερματοζωαρίων, μείωση ποσοστού ελαττωματικών σπερματοζωαρίων). Επομένως, η χορήγηση του θα βοηθήσει ζώα που προορίζονται για αναπαραγωγή, ώστε να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search